Szolgáltatások - Óraszerviz | Órásbolt | Győr, Aradi vértanúk útja 13.

Elemcsere 


Órás kollégáink szakszerűen elvégzik az elemcserét, a helyszínen megvárható. Győrben garantáltan a legkedvezőbb áron!  Órákba, távirányítókba, kapunyitókba, számológépekbe stb. megoldjuk Önnek az emelek cseréjét.
Az elemek szakszerű cseréjéről még többet ITT tudhat meg!

Órajavítás garanciával

Óraszaküzletünk bármilyen problémával megbírkózik már 50 éve. Az órák szervizelése,  javítása üzletünk egyik specialitása. Kisebb javítások a helyszínen megvárhatóak, hat hónap garanciát vállalunk minden javított órára.

Óraszíj csere

Több száz féle bőr és fém óraszíj közül választhat mindenféle méretben és színben. Órás kollégáink azonnal cserélik Önöknek a helyszínen.

Óra üvegezés-polírozás

Hozza be megkarcolódott, törtött üvegű óráját és mi cseréljük, karcmentesítjük Önöknek. Bármilyen órába 2-7 napon belül.

Ultrahangos tisztítás


Üzletünkben egy speciális utlrahangos gép segítségével régi, elkoszolódott órákat, óraszíjakat, ékszereket, és egyéb tartozékokat újra tisztává és fényesebbé varázsoljuk. Arany, ezüst, acél ékszereket is tisztítunk!

Szakszerű tanácsadás - értékesítés

Több évtizednyi tapasztalattal a szakmánkban és ügyfeleink visszajelzései alapján is bátran állíthatjuk, hogy szakszerű és hasznos tanácsokkal tudjuk ellátni a minket felkereső érdeklődőket, legyen szó akár saját részre történő óra vásárlásról vagy ajándékozásról, esetleg javítással kapcsolatos kérdésekről.

Óra vízállósági vizsgálata / nyomáspróba

Az órák vízállóságát évente legalább egy alkalommal, illetve minden egyes megbontás után ellenőrizni kell. A vízállósági vizsgálatok elvégzéséhez magas színvonalú technikai háttérre van szükség. Szervizünkben jelenleg kettő féle vízállóság vizsgáló berendezés van használatban. Hozza be hozzánk óráját és elvégezzük Önnek a tesztet. A mérésről egy hitelesítési papírt adunk Önnek, hogy az adott óra milyen mértékben vízálló.

Óra értékbecslés / Óra eredetiségvizsgálat

Kíváncsi rá, hogy mit rejtett a nagymama kredencének fiókja? Szakértő kollégánk órásként, műtárgy és értékbecsüsként majd 1 évtizede csodálja és kutatja  az órákat. Óra értékbecslés és eredetiségvizsgálat Győrben a legkedvezőbb áron. Rövid határidővel bevizsgáljuk és elkészítjük Önnek órája eredetiségvizsgálatát és értékbecslését. Hozza be hozzánk régi vagy új óráját és másnapra megtudja az óra eredeti e és milyen értéket képvisel jelen állapotában.  Szakértői véleményt adunk régi vagy akár új állapotú órájáról rövid határidővel. 

Karikagyűrű és eljegyzésigyűrű konzultáció

Győrben egyedülállóan szép és meghitt környezetben tudjátok kiválasztani pároddal a nektek legjobban megfelelő karikagyűrűket értékesítőnk segítségével. Foglalj időpontot győri exkluzív bemutató termünkbe és válogass kedvedre a legújabb eljegyzési gyűrű és karikagyűrű trendek között nyugodt környezetben. Akár időpontot is tudtok foglalni hozzánk: IDŐPONT FOGLALÁS

Óra gravírozás

Tedd egyedivé a kiválasztott órát a legmodernebb technikával készülő lézer gravírozással. Válassz ki az óra melyik részébe szeretnéd a gravírozást és a lézer sebészi pontossággal és precizitással meg gravírozza az órád felületét. Akár meg is várhatod a gravírozás mindössze néhány percet vesz igénybe. Mintát logót és szimbólumokat is gond nélkül bele gravírozunk az órádba.