SZOLGÁLTATÁSOK - ÓRASZERVIZ | ÓRÁS | Győr, Aradi vértanúk útja 13.

ELEMCSERE 


Órás kollégáink szakszerűen elvégzik az elemcserét, a helyszínen megvárható. Győrben garantáltan a legkedvezőbb áron!  Órákba, távirányítókba, kapunyitókba, számológépekbe stb. megoldjuk Önnek az emelek cseréjét.
Az elemek szakszerű cseréjéről még többet ITT tudhat meg!

ÓRAJAVÍTÁS GARANCIÁVAL

Óraszaküzletünk bármilyen problémával megbirkózik már 50 éve. Az órák szervizelése,  javítása üzletünk egyik specialitása. Kisebb javítások a helyszínen megvárhatóak, 6 hónap garanciát vállalunk minden javított órára.

ÓRASZÍJ CSERE

Több száz féle bőr és fém óraszíj közül választhat mindenféle méretben és színben. Órás kollégáink azonnal cserélik Önnek a helyszínen.

ÓRA ÜVEGEZÉS - POLÍROZÁS

Hozza be megkarcolódott, törött üvegű óráját és mi cseréljük, karcmentesítjük Önnek, bármilyen órába 2-7 napon belül.

ULTRAHANGOS TISZTÍTÁS


Üzletünkben egy speciális utlrahangos gép segítségével régi, elkoszolódott órákat, óraszíjakat, ékszereket és egyéb tartozékokat újra tisztává és fényesebbé varázsoljuk. Arany, ezüst, acél ékszereket is tisztítunk!

SZAKSZERŰ TANÁCSADÁS 

Több évtizednyi tapasztalattal a szakmánkban és ügyfeleink visszajelzései alapján is bátran állíthatjuk, hogy szakszerű és hasznos tanácsokkal tudjuk ellátni a minket felkereső érdeklődőket, legyen szó akár saját részre történő óra vásárlásról vagy ajándékozásról, esetleg javítással kapcsolatos kérdésekről.

ÓRA VIZÁLLÓSÁGI VIZSGÁLAT / NYOMÁSPRÓBA

Az órák vízállóságát évente legalább egy alkalommal, illetve minden egyes megbontás után ellenőrizni kell. A vízállósági vizsgálatok elvégzéséhez magas színvonalú technikai háttérre van szükség. Szervizünkben jelenleg kétféle vízállóság vizsgáló berendezés van használatban. Hozza be hozzánk óráját és elvégezzük Önnek a tesztet. A mérésről egy hitelesítési papírt adunk, hogy az adott óra milyen mértékben vízálló.

ÓRA ÉRTÉKBECSLÉS / ÓRA EREDETISÉGVIZSGÁLAT

Kíváncsi rá, hogy mit rejtett a nagymama kredencének fiókja? Szakértő kollégánk órásként, műtárgy és értékbecsüsként majd egy évtizede csodálja és kutatja az órákat. Óra értékbecslés és eredetiségvizsgálat Győrben a legkedvezőbb áron. Rövid határidővel bevizsgáljuk és elkészítjük Önnek órája eredetiségvizsgálatát és értékbecslését. Hozza be hozzánk régi vagy új óráját és másnapra megtudja az óra eredeti-e és milyen értéket képvisel jelen állapotában. Szakértői véleményt adunk régi vagy akár új állapotú órájáról, rövid határidővel. 

KARIKAGYŰRŰ ÉS ELJEGYZÉSIGYŰRŰ KONZULTÁCIÓ

Győrben egyedülállóan szép és meghitt környezetben tudjátok kiválasztani pároddal a nektek legjobban megfelelő karikagyűrűket értékesítőnk segítségével. Foglalj időpontot győri exkluzív bemutató termünkbe és válogass kedvedre a legújabb eljegyzési gyűrű és karikagyűrű trendek között nyugodt környezetben. Akár időpontot is tudtok foglalni hozzánk: IDŐPONT FOGLALÁS

ÓRA GRAVÍROZÁS

Tedd egyedivé a kiválasztott órát a legmodernebb technikával készülő lézer gravírozással. Válaszd ki, hogy az óra melyik részébe szeretnéd a gravírozást és a lézer sebészi pontossággal és precizitással meggravírozza az órád felületét. Akár meg is várhatod, a gravírozás mindössze néhány percet vesz igénybe. Mintát, logót és szimbólumokat is gond nélkül belegravírozunk az órádba. További képeket a gravírozásról itt találsz: ITT