Szolgáltatások - Óraszerviz | Órásbolt | Győr, Aradi vértanúk útja 13.

Elemcsere


Órás kollégáink szakszerűen elvégzik az elemcserét, a helyszínen megvárható. Győrben garantáltan a legkedvezőbb áron! Órákba, távirányítókba, kapunyitókba, számológépekbe stb. megoldjuk Önnek az emelek cseréjét.

Órajavítás garanciával

Óraszaküzletünk bármilyen problémával megbírkózik már 50 éve. Az órák szervizelése,  javítása üzletünk egyik specialitása. Kisebb javítások a helyszínen megvárhatóak, hat hónap garanciát vállalunk minden javított órára.

Szíjcsere

Több száz féle bőr és fém szíj közül választhat mindenféle méretben és színben. Órás kollégáink azonnal cserélik Önöknek a helyszínen.

Óra üvegezés-polírozás

Hozza be megkarcolódott, törtött üvegű óráját és mi cseréljük, karcmentesítjük Önöknek. Bármilyen órába 2-7 napon belül.

Ultrahangos tisztítás


Üzletünkben egy speciális utlrahangos gép segítségével régi, elkoszolódott órákat, óraszíjakat, ékszereket, és egyéb tartozékokat újra tisztává és fényesebbé varázsoljuk. Arany, ezüst, acél ékszereket is tisztítunk!

Szakszerű tanácsadás - értékesítés

Több évtizednyi tapasztalattal a szakmánkban és ügyfeleink visszajelzései alapján is bátran állíthatjuk, hogy szakszerű és hasznos tanácsokkal tudjuk ellátni a minket felkereső érdeklődőket, legyen szó akár saját részre történő óra vásárlásról vagy ajándékozásról, esetleg javítással kapcsolatos kérdésekről.

Óra vízállósági vizsgálata / nyomáspróba

Az órák vízállóságát évente legalább egy alkalommal, illetve minden egyes megbontás után ellenőrizni kell. A vízállósági vizsgálatok elvégzéséhez magas színvonalú technikai háttérre van szükség. Szervizünkben jelenleg kettő féle vízállóság vizsgáló berendezés van használatban. Hozza be hozzánk óráját és elvégezzük Önnek a tesztet. A mérésről egy hitelesítési papírt adunk Önnek, hogy az adott óra milyen mértékben vízálló.

Rólunk mondták