ÓRA GYŐR - Óra 1971 óta | ÓRA GYŐR - Prémium Óra Ékszer | ÓRA GYŐR - Óraszaküzlet és Szerviz

Üzletünk 1971 óta működik, számunkra a visszatérő vásárlók töretlen bizalma a legnagyobb érték.

Cégünk alapítója Némethné Hoffmann Ibolya már fiatal korában megismerkedett az órás szakmával.
1970-ben végzett, mint órás a neves képzésen, a Finommechanikai vállalatnál. Férjével, a szintén órásmester Németh Ferenccel közös családi vállalkozásba kezdtek és már több mint 50 éve megnyitották közös üzletüket."Kezdetben csak órajavítással foglalkoztunk, de a quartz órák megjelenésével belevágtunk az óra kereskedelembe is. Eleinte csak 1-2 márkát forgalmaztunk, de a kereslet növekedésével ki kellett szélesíteni a választékot. Gyermekünk, is hamar beleszeretett az órákba, és egyetemi tanulmányai mellett elvégezte az akkora már unikumnak számító egyetlen órás képzést, Vályi Huba órásmester irányítása alatt. Ma már kereskedelmi diplomával a kezében segíti a családi céget és együtt a Németh "óráscsalád" szép jövőkép elé nézhet." mondta Ibolya.

Aradi vértanúk útja 13. szám alatt lévő órás üzletünket 2018-ban teljeskörűen felújítottuk. Csapatunk +1 szakképzett órással bővült a megnövekedett szolgáltatásigények miatt. A megújult környezet jobb helykihasználása miatt 6 új, minőségi márkával várjuk kedves vásárlóinkat a már jól megszokott minőségben. Várjuk Önöket szeretettel! :)
Cégünk több, mint 4 órást foglalkoztat és az órák szakszerű javítása, szervizelése mellett több, mint 20 márkával szolgáljuk ki kedves vásárlóinkat. A megnövekedett online érdeklődés miatt elindítottuk a webshopunkat is. Webáruházunk minden igényt kielégít és a termékeket másnapra, de legkésőbb 3 napon belül ingyenesen kiszállítjuk az ország bármely pontjáraLátogasson el hozzánk vagy a webáruházunkba, biztosan nem fog csalódni!  WWW.ORAGYOR.HU

A folyamatos vevői elégedettség és érdeklődés miatt 2022 novemberében, hosszas előkészületek után megnyitottuk új, prémium üzletünket a Bajcsy-Zsilinszky út 19. szám alatt, ÓRA GYŐR - Prémium Óra Ékszer néven, ahol a kiszélesített karóra választék mellett már eljegyzési és karikagyűrűk széles választékával is várunk. Új üzletünkben Győrben egyedülállóan szép és meghitt környezetben lehet válogatni több, mint 3500 féle óra, 250 féle karikagyűrű és 100 féle eljegyzési gyűrű közül.
Cégünk főbb profilja:

 • Órák eladása és javítása szakképzett munkatársakkal
 • Mechanikus órák javítása és műszeres szabályozása
 • Kvarc és Antik órák, faliórák szakszerű javítása
 • Elemcsere, szíjcsere azonnal, a helyszínen megvárható
 • Webáruház - ingyenes szállítással másnapra az ország egész területére

Hogyan ismerhető fel a jó óraszaküzlet?

 • A kirakatban és a vevőtérben az órák pontos időt mutatnak vagy azonos időn állnak (általában 10 óra 10 perc),
 • A szakképzett eladók részletes és személyre szóló szaktanácsadással szolgálnak
 • Minden órához egy részletes, pontos, magyar nyelvű használati utasítás adnak
 • A szaküzlet rendelkezik saját szerviz- és javító részleggel
 • Az óratok pára-, illetve vízállóságáról pontos tájékoztatást adnak
 • Márkás órák vásárlásakor az üzlet 2 éves használati garanciát ad. Egyes svájci márkákra, illetve bizonyos modellsorozatokra több évig terjedő garanciákat is adhatnak, mely a világon bárhol érvényesíthető
 • A nemesfém tokba szerelt "Chronometer" jelzésű órákhoz mindig adnak bizonylatot (Certificate), melyen fel van tüntetve az óra azonosítója, gyári száma.
Térjen be hozzánk, próbálja ki, hogy mi megfelelünk-e ezen elvárásoknak!

Kapcsolatfelvételhez kattintson ide...