Garanciáink

48 év szakmai tapasztalat

Cégünk az órás szakma kiválóságait foglalkoztatja és több, mint 150.256 munkaórával a hátunk mögött, már 1971 óta működünk töretlenül. 


Ingyenes házhozszállítás

Egyedülálló módon MINDEN nálunk vásárolt terméket INGYEN házhozszállítunk Önnek egész Magyarország területén belül.


100% elégedettségi garancia

Célunk az ELÉGEDETT ügyfelek kiszolgálása és megtartása, aminek köszönhetően visszatérő vásárlóink száma folyamatosan NÖVEKSZIK. Amennyiben Ön nem elégedett a megrendelt termékkel, küldje vissza nekünk hordatlan állapotban és mi a termék árának 100%-át kedvezményként jóváírjuk Önnek.

15 nap pénzvisszafizetési garancia

Amennyiben a választott termék nem nyerte el a tetszését, küldje vissza nekünk 15 napon belül hordatlan állapotban és mi visszatérítjük Önnek a vételárat.


1-3 nap házhozszállítási garancia

Büszkén mondhatjuk, hogy az elmúlt 3 évben az oragyor.hu-n megrendelt ÖSSZES, készleten lévő terméket 1-3 munkanap alatt kiszállítottuk a megadott címre. Kiszállítás esetén csomagjaink biztosítva vannak és 100%, hogy IDŐBEN érkeznek meg. Partnerünk a GLS Hungary Kft.

2 év garancia 

Cégünk kizárólag KIVÁLÓ minőségű Svájci, Japán, Német, Dán órákat forgalmaz, ezért rendeltetés szerű használat mellett 24 hónap garanciát vállalunk az óra szerkezetére.

Rólunk mondták