Garanciáink

Több mint 50 év szakmai tapasztalat

Cégünk az órás szakma kiválóságait foglalkoztatja és több, mint 200.000 munkaórával a hátunk mögött, már 1971 óta működünk töretlenül. 


Ingyenes házhozszállítás

Egyedülálló módon szinte MINDEN nálunk vásárolt terméket INGYEN házhozszállítunk Önnek, 10.000 Ft felett egész Magyarország területén belül.


100% elégedettségi garancia

Célunk az ELÉGEDETT ügyfelek kiszolgálása és megtartása, aminek köszönhetően visszatérő vásárlóink száma folyamatosan NÖVEKSZIK. Amennyiben Ön nem elégedett a megrendelt termékkel, küldje vissza nekünk hordatlan állapotban 15 napon belül és mi a termék árának 100%-át kedvezményként jóváírjuk Önnek.

15 nap pénzvisszafizetési garancia

Amennyiben a választott termék nem nyerte el a tetszését, küldje vissza nekünk 15 napon belül hordatlan állapotban és mi visszatérítjük Önnek a vételárat.


1-3 nap házhozszállítási garancia

Büszkén mondhatjuk, hogy az elmúlt 3 évben az oragyor.hu-n megrendelt ÖSSZES, készleten lévő terméket 1-3 munkanap alatt kiszállítottuk a megadott címre. Kiszállítás esetén csomagjaink biztosítva vannak és 100%, hogy IDŐBEN érkeznek meg. Partnerünk a GLS Hungary Kft.

2 év garancia 

Cégünk kizárólag KIVÁLÓ minőségű Svájci, Japán, Német, Dán órákat forgalmaz, ezért rendeltetésszerű használat mellett 24 hónap garanciát vállalunk az óra szerkezetére.

ÓRA GYŐR Exclusive VIP tagság

Vásároljon nálunk és használja ki az ÓRA GYŐR Exclusive VIP tagság előnyeit és biztos lehet benne, hogy a legújabb modelleket elsőként, hivatalos forrásból, ingyenes szállítással kapja meg, a legjobb áron! Még több infó itt!