Elemcsere | Óra elemcsere | ÓRA GYŐR - Óraszervíz | Győr, Aradi vértanúk útja 13.

Ha az óránkban lemerül az elem, az óra elemcseréje szükséges. Az órák elemének cseréjét minden esetben szakképzett óráshoz célszerű vinni, aki megfelelő órás szerszámokkal rendelkezik a szakszerű elemcsere kivitelezéséhez. Üzletünkben Győrben 4 szakképzett órás várja Önöket, hogy kicserélhessék az elemet.

Az óra elemcseréje több részből áll. Az óra elemcsere előtt szükséges az órát megtisztítani, hiszen szeretnénk elkerülni az óratokra ragadt kosz és por bejutását az óraszerkezetbe.Az óra elemcseréje a tok tisztításával nem ér véget. Az óratokot csak a megfelelő szerszámmal lehet megbontani szakszerűen és sérülésmentesen. Az óra elemcseréje előtt még az óra tömítését is ellenőrizzük, ami elengedhetetlen a vízmentesség megtartásához. Az óratok nyitásánál és becsukásnál speciális szerszámok és prés szükséges a sérülésmentes művelet elvégzéséhez.
Az elemcsere során az elemet kivesszük az órából és megfelelő elektronikai szerszámmal leellenőrizzük a töltöttségét, majd megállapítjuk a szerkezet áramfelvételét. Ezután a több száz féle elem közül a megfelelő méretű és töltöttségű elemet szakszerűen helyezzük az órába. Az elemcsere során a legkorszerűbb, legtartósabb elemekkel dolgozunk, amik higanymentesek, környezetbarátak és friss gyári bontatlan dobozból vesszük ki őket, ezzel is biztosítjuk a maximális elem élettartamot az elemcsere után.

Az elemcsere Győrben egyedülálló módon a helyszínen megvárható, órás kollégáink azonnal cserélik Önöknek. Az óra elemcseréjén felül még autókulcs elemcsere, kapunyitó elemcsere, számológép elemcsere, vérnyomásmérő elemcsere, vércukormérő elemcsere és más egyéb elemcsere is igényelhető üzletünkben.
Minden elemcserét azonnal és a legjobb áron, Győrben az ÓRA GYŐR - Óraszaküzletben!

SZERVIZ ELÉRHETŐSÉGE:
Cím: 
Győr, Aradi vértanúk útja 13.
Tel.: +36304890325