Garancián túli Óraszerviz és Órajavítás háztól-házig.

Lejárt az órájára a garancia? Nem tudja kihez forduljon? 

Garancián túli óraszerviz Győrben:
Cégünk az órás szakma kiválóságait foglalkoztatja és már több, mint 50 éve órákat javít és szervizel. Számunkra a visszatérő vásárlók töretlen bizalma a legnagyobb érték.
Professzionális hátterű óraszervizünkben a garancián túli órák javítását és szervizelését órás kollégáink nagy szakértelemmel és rövid határidővel biztosítják Önöknek Győr belvárosában.
Kapcsolat felvétel


Órajavítás háztól-házig:
Nem győri? Semmi gond! A győri órák szakszerű javítása, szervizelése mellett lehetőséget kínálunk azoknak, akik az ország más részen élnek vagy nem tudnak személyesen eljönni hozzánk, hogy háztól-házig óraszervizt, órajavítást igényeljenek. Országos oda-vissza szállítás csak 3500 Ft-ért!

Csak töltse ki az alábbi űrlapot és kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot. Ezután nincs más dolga, mint gondosan becsomagolni az órát. Futárunk felkeresi Önt a megadott címen.

Amint az óra beérkezik hozzánk, órás kollégánk bevizsgálja azt és küldünk Önnek egy árajánlatot. Ha az árajánlat megfelelő, elvégezzük a szükséges javításokat és futárszolgálattal visszaszállítjuk az órát Önnek. Ha az árajánlat nem megfelelő vagy nem lehet az órát megjavítani, csak a szállítási díjat számítjuk fel. Minden javított órára minimum 6 hónap garanciát vállalunk! 

Háztól-Házig Óraszerviz bejelentő űrlap:

Az Ön neve: *
E-mail címe: *
Telefonszáma: *
Szállítási cím: *
Óra márkája: *
Hiba leirása: *
Kép a termékről:

A feltölthető kép formátuma jpg, jpeg, png vagy gif lehet, a maximális fájlméret 5MB.
A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.